Quadro Climbing Pyramid A0130 for Indoor and Outdoor

KLIMPYRAMIDE

12 Designs
B
1
 +2 +
€ 169,99
Lars is 10 maanden, Anton is 4 jaar
Klimpyramide
2 +
QUADRO Adventure: My First Castle with Ramp

ADVENTURE

24 Designs
B
1
 +1 +
€ 169,99
Hannah is 1½
My First Castle with Ramp
1 +
Quadro Evolution Baby Castle with Ramp

EVOLUTION

21 Designs
A
½
 +1 +
€ 349,99
Richard is 2
Babykasteel met Oprit
1 +

QUADRO — voor bouwen speelplezier

Vervaardigd in Duitsland en wereldwijd verkocht sinds 1979

QUADRO is een klimrek met of zonder glijbaan, met zandbak of zwembad, zonder panelen om te klimmen of met panelen als dak. Er zijn nauwelijks grenzen aan QUADRO: bouw een speelkasteel, een tunnel, een paard, een labyrint of een speelhuisje. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met QUADRO.

Kiezen voor QUADRO betekent dat u uw kind veel vrijheid geeft. Spelen wordt een avontuur voor uw kind. Sinds 1979 ondersteunt QUADRO de speelse creativiteit van meisjes en jongens over de hele wereld. QUADRO begeleidt uw kind gedurende vele jaren. Samen opgroeien en zich ontwikkelen - QUADRO is hiervoor ideaal.

Veel van onze klanten kiezen voor QUADRO omdat ze het al sinds hun kinderjaren kennen. QUADRO is geen trend - QUADRO is een speelgoed dat mooie herinneringen oproept en bijdraagt aan een mooie jeugd.

QUADRO groeit mee met uw kind.
QUADRO bevordert de motoriek van uw kind.
QUADRO is veilig en uiterst stabiel.
QUADRO creëert ruimte voor avontuur en herinneringen.
QUADRO onderscheidt zich van andere producten.

Lees verder en duik in de wereld van QUADRO. Ontdek zelf wat QUADRO voor uw kind kan betekenen - u kent uw kind trouwens het beste.

Perfect voor alle leeftijden

Van de baby tot schoolkind, QUADRO is altijd een veilige speelpartner. De afzonderlijke delen zijn afgerond, zonder scherpe punten of scherpe randen. En als uw kind naar beneden valt, zorgen de panelen ervoor dat hun val gebroken wordt.

Je QUADRO bouwwerk pas je eenvoudig aan de leeftijd, voorkeuren en noden van u en uw kind. Het speelgoed is multi-inzetbaar, niet alleen om te spelen maar ook voor praktische doeleinden.  Wat dacht u van een speelkubus die gebruikt kan worden als stoel en opbergdoos, gecombineerd met een QUADRO tafel ? Een opstapje voor in de keuken of badkamer ? Een bolderkar voor een bezoek aan het strand ? De mogelijkheden zijn ongelooflijk gevarieerd, wat het voordeel van het systeem is.

Aanbevolen leeftijd

Voor elke QUADRO voorbeeldconstructie geven we een aanbevolen leeftijd aan. Tot welke leeftijd een QUADRO constructie geschikt is hangt af van verschillende factoren, waaronder vaardigheden en voorkeuren van uw kind.

 3

Veel beweging voor een gezond lichaam

Om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven, hebben we niet alleen gezond eten en voldoende slaap nodig - we hebben ook beweging nodig. QUADRO laat uw kind in beweging komen ! Buiten of binnen  - QUADRO kan stabiel en veilig in elke omgeving worden geïntegreerd.

QUADRO bevordert

QUADRO ondersteunt de motorische ontwikkeling vanaf de leeftijd van 6 maanden. Met een diameter van 5 cm zijn de QUADRO buizen ideaal voor kleine handen.

Veiligheid voor uw kind

 QUADRO is dankzij de  gebruikte materialen en de aard van de onderdelen - alle kunststof onderdelen zijn zonder scherpe hoeken of scherpe randen en bovenal volledig reukloos - een veilige keuze.  Wij zorgen ervoor dat QUADRO geen schadelijke chemicaliën aan uw kind doorgeeft. QUADRO is vrij van polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK), bisfenol-A (BPA), weekmakers, enz.

Het QUADRO plug-in principe

Eenvoudige montage in 3 stappen

Ontworpen voor gebruik over verschillende generaties heen!

QUADRO-buizen zijn door hun hoge wanddikte bestand tegen belastingen van meer dan 100 kg - belangrijk voor speelconstructies die vele jaren kunnen gebruikt worden.

Wij zijn trots op ons kwalitatief product. Veel van  speeltorens uit de jaren 70 en 80 zijn nog steeds in gebruik - dankzij een doordachte techniek.

QUADRO groeit met u mee

Zwemmen, glijden, klimmen - er zijn vele mogelijkheden met QUADRO, dankzij de talrijke uitbreidingen en individuele onderdelen. U bepaalt zelf hoe uw QUADRO zich ontwikkelt op basis van de vaardigheden van uw kind - omdat u het beste weet wat het nodig heeft en wat het zoekt.

Binnen, buiten en terug!

In tegenstelling tot ander buitenspeelgoed kan u QUADRO op elk moment weer in uw woonkamer brengen, zonder vervelende geuren! In tegenstelling tot hout hoeft QUADRO niet geverfd of geïmpregneerd te worden. QUADRO absorbeert geen storende vloeistoffen die het gebruik binnenshuis onmogelijk maken.

U kunt uw QUADRO reinigen met normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen en water - zodat alles mooi en schoon blijft.

Zon, regen, wind of sneeuw
 QUADRO kan het allemaal aan
Zet het in uw zwembad of in de zee,
Zand en vuil zijn ook oké!

U kunt uw QUADRO gemakkelijk in het zwembad plaatsen, ongeacht of deze chloor of zout water bevat. Dit zal de QUADRO onderdelen niet beschadigen.

QUADRO's nieuwe model database

Meer dan 400 QUADRO ontwerpen!

Ontdek hem nu